La vida no es viu
per les vegades que respires
sinó pels moments que
et deixen sense alè....



DÓNA ♥ abraÇadeS ♥

ningú....

Continuo somiant....


cada minut que passa... és únic...aprofita'l

cada minut que passa... és únic...aprofita'l

diumenge, 22 de juny del 2008

CHACRAS



Ara fa uns anys, no em trobava bé amb mi mateixa, i va començar el meu camí....
Les persones més importants de la meva vida em van ajudar a introduir-me i vaig anar a parar al Reiki: El Reiki em va ensenyar que estem vius perque l'energia Vital flueix dins nostre. L'energia flueix mitjançant uns punts conectats entre si i amb totes les parts del cos. Aquests punts energètics que atravessen el cos s'anomenen CHACRAS.
Tenim 7 Chacras. 1º MÛLÂDHÂRA (base de l'espina dorsal), 2º SVÂDISHTÂNA (orgàns sexuals), 3º MANIPÛRA (plexo solar), 4º ANÂHATA (cor), 5º VISHUDDHA (coll), 6º AJNÂ (front,entre els ulls), 7º SAHASRÂRA (coronilla).
A cada un dels chacras, li correspon un color: Al 1º el color vermell de la sang i la pasió. Al 2º el color tronja i té relació amb el desenvolupament de l'autonomia. Al 3ºel groc, el color del sol i de la vida. El 4º està associat amb el color verd i expressa l'atenció als demés (el sentit maternal o paternal). El color del 5º és el blau que representa l'amor desinteressat. El blau fosc és del 6º chacra i representa l'espiritualitat més profunda relacionada amb els fets de la vida. Per el últim chacra 7º el color és el violeta símbol de la unió de la materia amb l'esperit.

La funció principal dels chacras és la d'absorbir la energia universal i distribuir-la pel cos, per finalment irradiar-la cap a l'exterior. Quan els chacras es mantenen oberts vivim en un equilibri físic i espiritual, tot i així la nostra activitat diaria, els problemes, ...fan que es taponin i necessiten netejar-los. Hi han diferents tècniques i terapies i també una mica d'imaginació per obrir els chacras.
La web de Karina Malpica explica molt bé els chacras
http://www.mind-surf.net/chakras.htm

el món dels sommnis